L'oli d'oliva verge extra Mas La Timba és un producte 100% natural

L’oli d’oliva verge extra Mas La Timba és un producte 100% natural, obtingut directament per extracció en fred. Es tracta del suc de l’oliva arbequina sense additius, conservants ni colorants. Aquesta oliva és cultivada a la zona de Riudoms, situada al Baix Camp, on cuidem la matèria prima procurant en tot moment les necessitats del fruit per aconseguir la seva màxima qualitat.

Pels voltants dels mesos de setembre i octubre es comença la collita de les olives arbequines als nostres masos. Seguidament, són portades fins al Molí. Un cop allà, es procedeix a la separació de les fulles i les olives i després passen a ser rentades amb aigua. A continuació, l’oliva es premsa per alliberar la part líquida i es separa la pasta dels altres elements per anar, a poc a poc, extraient l’oli.

La collita de les olives arbequines als nostres masos

Aquest oli obtingut procedeix únicament mitjançant procediments mecànics. Des del planell controlem les temperatures, velocitats i temps de batut necessaris per crear l’anomenat “or líquid”. Una vegada obtingut aquest líquid es filtra per separar la part líquida de la sòlida i ja podrem dir que hem aconseguit el producte final, l’oli d’oliva verge extra.

Processos d'embotellament i etiquetatge.

Posteriorment, passarà pels processos d’embotellament i etiquetatge.

D’aquí sorgirà el que denominem l’oli del Mas La Timba.

El resultat final serà un oli d’oliva arbequina, procedent d’una acurada elaboració, i amb el seu color verdós per excel·lència.